Talent & Development

Alles over

Talent & Develop ment

Het ontwikkelen van talent één van onze talenten. Nu Duurzame Inzetbaarheid hét ’thema van 2019 is, staat Strategische Personeels- en Succession planning samen met Persoonlijke- en Leiderschapsontwikkeling steevast hoog op de agenda. 
Onze werkwijze bestaat uit interactieve methoden waarmee het management in de toekomst zelf met de thema’s aan de slag kan. Of het gaat om het faciliteren van individuele ontwikkeling of het in beeld brengen van medewerkerspotentieel op organisatieniveau, wij verzorgen een op maat gemaakte aanpak.
HR Dynamics beschikt over een CRBKO docent certificering.

Individuele, Team of Organisatie ontwikkeling.Workshops 

Bij HR DYNAMICS staat efficiency voorop. We bieden wat nodig en zinvol is, niet meer en niet minder. Tijdens de sessie bieden we tools aan waarmee je zelf verder aan de slag kunt of met onze professionele support. Alle workshops kernmerken zich door het gebruik van verschillende media en de hoge mate van interactie.
 Niet veel tijd beschikbaar? Elke workshop kunnen we aanbieden in een efficiënte Lunch & Learn, Ontbijt of Pizza-sessie. Of wat te denken van een maat gemaakte Pub Quiz? We sparren graag over opties die het best passen.  
Workshops zijn er op alle gebieden in de Employee Journey; van  Onboarding tot Offboarding, Diversity & Inclusion en Agile Awareness. Aanvullend op de workshops zijn er white papers en ander materiaal beschikbaar. 
Een aantal lichten we er onderstaand u

Feedback

Nagenoeg elke medewerker heeft er ervaring mee, een training Feedback. Een rollenspel en het geven van positieve maar zeker ook ‘constructieve feedback’ staat steevast op de agenda. HR DYNAMICS vliegt het thema op geheel eigen wijze aan in een korte sessie  (max. 1 uur) met een gezonde dosis humor en hoge mate van interactie. 

Strategic Workforce Planning (SWP)

Met Duurzame Inzetbaarheid als ‘buzz word’ van 2019 kun je er bijna niet omheen: Strategische Personeelsplanning. Vergrijzing of een jonge werknemerspopulatie, een groeiende of koelende economie… Ongeacht welk scenario, relevant is de noodzaak om na te denken over je toekomstige medewerkersbestand. Het scherp krijgen van je personele behoefte om duurzaam te voldoen aan de vraag uit de markt en in lijn met de strategie is geen sinecure. Een pasklaar antwoord kan HR DYNAMICS niet bieden, tools die je concrete handvatten bieden wel! Tijdens een intensieve en interactieve workshop doorlopen we de fasen van SWP. Het materiaal wordt op maat gemaakt zodat je na workshop direct verder kunt bouwen op de verkregen inzichten. Het komen tot een actieplan kun je met de tools zelf doen of met onze professionele begeleiding. 
  
“Eerst begrijpen, dan begrepen worden”. 
Dit citaat van Stephen Covey raakt de kern van de GEMS workshop. Aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst koppelen we communicatie voorkeuren aan kleuren en edelstenen (GEMS). Op ludieke wijze brengen we in beeld welke talenten verbonden zijn aan de Saffier, Diamant, Smaragd en Robijn. Bovenal staan we stil hoe de GEMS elkaar kunnen versterken om tot effectieve communicatie én (persoonlijke) ontwikkeling te komen. 
De workshop is geschikt als leuk en leerzaam onderdeel van een teambuilding sessie maar kan ook als basis dienen voor een breder ontwikkelplan.

Herken jij je in de Diamant, Saffier, Smaragd of Robijn?

Contact