Hallo wereld.

Wat een uitermate optimistische begroeting.. ‘Hallo wereld’ als default titel van je eerste blog. En dat, terwijl hallo vrienden, collega’s en visueel bekenden waarschijnlijk beter gekozen zou zijn. Gelukkig verzamel ik alleen maar ‘cookies’ van de Appie en hoef ik niet geconfronteerd te worden met een schrijnend laag aantal bezoekers.. Soit. 

De kop van deze blog lijkt te gaan over een fout jaren ’90 programma, maar niets is minder waar. Vorig jaar speelde ik al met de gedachte om eventueel naast een mooie job, tenminste een eigen site op te zetten en iets aan coaching te doen… Niet omdat het moet, maar omdat het ‘kriebelt’. Nu na wederom een fase van wikken en wegen, heb ik overduidelijk de knoop doorgehakt en is HR DYNAMICS geboren! 

Met het maken van mijn eigen persoonlijkheidstest inclusief rapportage en workshop was ik al een tijdje bezig, maar waar de hoogte van een premie voor een ZZP verzekering vandaan komt is mij inmiddels volkomen helder.. Man wil je een beetje toffe website bestel dan een kunstarm of plan vast drie weken verlof in om van RSI te herstellen.. of CANS noemen we dat nu. En dan heb ik nog professionele support gehad (#Jordi4 president) !

In ieder geval hoop ik dat het aantal bezoekers van deze site en het lezer van de blog op afzienbare termijn groeit. Tot dat moment.. lieve vrienden, collega’s en visueel bekenden.. u weet wie u bent.. zonder u was dit niet gelukt. Mijn dank is oneindig! 

Tot de volgende, 

Marjolein 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *