Voor ut eggie

Wakker worden met het gevoel of het je eerste schooldag na de zomervakantie is. Dat omschrijft het best de kleine vlindertjes die vanochtend in mijn buik leefden. Zouden alle rug-en nekpijntjes van in niet-ergo-verantwoorde houdingen rapporten schrijven en slides maken zich uitbetalen in een sessie die zowel leerzaam als leuk is? Een workshop waar de deelnemers individueel en als team iets mee kunnen? “Proof of the pudding is in the eating” zeggen ze in goed Nederlands, dus let’s go!

Na een zestal ‘laatste checks’ kom ik er trouw aan mijn type als Diamant, achter dat er toch nog een ‘s’ te veel staat op een slide… Tijdens de workshop! Gelukkig viel dit voorbeeld in goede aarde bij het fantastische MT van Purasec. Ook de video’s werden met enthousiasme ontvangen. Ik zou bijna zeggen “a star is born” al vermoed ik dat de hoofdrolspeler zich toch liever bij bankieren houdt dan zich op het acteerpad begeeft.

Op basis van de eerste geluiden van de deelnemers durf ik te zeggen dat mijn missie is geslaagd. Bijna geen enkele verwachte steen matchte met het uiteindelijke profiel. Maar juist dát leidt tot boeiende discussies die het zelfinzicht vergroten en het teamgevoel versterkt. Nu de edelsteentjes ook letterlijk in de vorm van een sleutelhanger zijn verdeeld is het ‘werk’ nog niet gedaan. Een verdieping om kwaliteiten verder te ontwikkelen zal zeker volgen, waar aan ook ik mijn bijdrage mag leveren.  Want wat een kadootje is het om te mogen samen werken met een team dat zo open en opbouwend is naar elkaar.

Marjolein

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *